Miniricii - Trupă de distracție pentru copii

Unele Lucruri Despre Noi

Miniricii – Sedinta Foto (9)-min

Povestea Miniricilor

Într-o lume ideală, pe Taramul Fericesc, trăiesc Miniricii. Ei sunt copii cu atribuții de adulți interpretați de adulți care se joaca de-a copilăria. Miniricii au stilul lor propriu de viață: sunt buni, zglobii, primitori, dornici de joacă si mai ales responsabili.

Trăiesc într-o comunitate unde fiecare are sarcina lui pe care trebuie să și-o îndeplinească cu strictețe doar că uneori se confruntă cu o problemă de rezolvat și o lecție de învățat. Problemele sunt foarte simple iar solutiile la indemana rezolvandu-le intr-un mod inedit si foarte amuzant. Cu ajutorul celorlați fiecare reușeste să-și învingă teama și să meargă mai departe.

Poveștile lor sunt spuse cu haz sub forma de scenete sau spectacole de teatru și sunt însoțite de muzică și dans. Sunt originali si simpatici, simpli si jucausi, ca toti copiii.
separator

Cantecul Miniricilor

Hai in Miniricia, Taramul Fericesc!

Vino si urmareste-i la fiecare spectacol pentru a face cunostinta cu veselia, compasiunea, bucuria, nostalgia, curajul si frumusetea de a fi copil! Descopera alaturi de ei cele mai frumoase basme si povesti romanesti spuse intr-o maniera actuala plina de umor si voie buna!

to top button